La FFIB reconeix la labor d'Àlex García per la seva aportació a la psicologia esportiva i la seva contribució a fomentar els valors en el futbol base

Publicat el 21 de Abril de 2022

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) ha reconegut amb una de les seves distincions destacades la labor d'Àlex García per la seva aportació a la psicologia esportiva i la seva contribució a fomentar els valors en el futbol base. García va recollir el guardó de mans del president de la FFIB, Miquel Bestard, durant la Gran Gala del Futbol Balear, celebrada el passat 7 d'abril al Restaurant Son Termes de Bunyola.

Professor titular de l'àrea de Psicologia Bàsica des de 1992 a la UIB, membre de la Junta de la Divisió de Psicologia de l'Esport d'Espanya i membre del grup de Psicologia Esportiva i de l'Activitat física del COPIB, García duu vinculat al món del futbol des de fa anys i és un dels psicòlegs esportius de més prestigi de l'àmbit estatal i internacional, tant per la seva experiència professional, com per la carrera científica i acadèmica que ha desenvolupat de manera paral·lela.

Actualment, imparteix les assignatures d'Ergonomia Cognitiva i Psicologia de l'Esport en el Grau de Psicologia; i l'assignatura de Processos Psicològics Bàsics en el Grau de Pedagogia. És professor de l'assignatura Son, somnis i els seus trastorns, en el Postgrau Oficial de Neurociències. També ensenya en els postgraus de Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport de: UNED; Universitat Autònoma de Madrid i de Barcelona i Col·legi Oficial de Psicologia de València.