La representant del COPIB a les Pitiüses assisteix a la reunió del Consell de Serveis Socials insular d'Eivissa

Publicat el 16 de Agost de 2022

La vocal d'Eivissa i Formentera a la Junta de Govern del COPIB, Ana Pallàs, va assistir el passat 27 de juliol en representació del Col·legi a la sessió de constitució i renovació dels membres del Consell de Serveis Socials insular d'Eivissa. La consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, va presidir la trobada en el qual es va donar a conèixer la nova cartera de serveis socials aprovada el mes de març passat i que va comptar amb la presència de prop d'un centenar de representants d'administracions, sindicats, patronals i col·legis oficials de professionals de l'àmbit social.

La presentació del nou reglament per part del personal tècnic del Consell d'Eivissa a les entitats socials és un requisit indispensable per a avançar en la tramitació d'aquest document fins a la seva aprovació definitiva.

Carolina Escandell va assegurar a les persones assistents que el nou reglament pretén garantir l'estabilitat dels serveis socials que s'ofereixen a l'illa per a donar millor resposta a les necessitats reals de l'atenció social ciutadana. En aquest sentit, la responsable de l'àrea va deixar clar que es tracta de document viu, que pot ampliar-se, i que contempla, entre altres qüestions, l'atenció de manera integral a persones amb discapacitat, gent gran, menors, igualtat, o tractar la violència sobre la dona, les polítiques d'igualtat o l'atenció al col·lectiu LGTBI.