Responsables del COPIB assisteixen a la jornada organitzada per 3 Salut Mental per a reivindicar una cultura de la salut mental

Publicat el 8 de Octubre de 2021

Responsables de la Junta de Govern del COPIB varen assistir el passat divendres 8 d'octubre a la jornada de caràcter festiu i artístic promoguda per 3 Salut Mental, amb l'objectiu de reivindicar una cultura de la salut mental i commemorar els 25 anys de treball en aquest àmbit de les entitats que formen l'organització. L'esdeveniment, que va tenir lloc a la Fundació Miró Mallorca, va reunir més de 400 persones, que varen poder participar en els diferents tallers organitzats per les entitats (teatre, pintura poesia, dansa, ioga, malabars, etcètera) i visitar el centre.

Entre altres personalitats, la jornada va comptar amb la presència de la consellera de Salut, Patricia Gómez; el president de l’IMAS, Javier de Juan; el director general d'Atenció a la Dependència del Govern, Gregori Molina; el coordinador autonòmic de Salut Mental, Oriol Lafau; el director general de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Joan Antoni Salas; la directora general de Cultura i Comunitat de Cort, Tina Codina; el batle d’Inca, Virgili Moreno; i el director de la Fundació Miró Mallorca, Francisco Copado. En representació del COPIB, hi varen assistir la vicedegana, María José Martínez, i el vocal de Psicologia Clínica, Toni Riera.

3 Salut Mental és l'aliança de les associacions Gira-Sol, Estel de Llevant i la Fundació Es Garrover, tres entitats socials amb un paper vital des de fa vint-i-cinc anys en l'atenció a persones que conviuen amb un trastorn de salut mental a Mallorca. En 2020 varen participar en els seus programes i serveis 946 persones amb un equip de 188 professionals i 45 persones voluntàries.