XIV Edició del Premi Psicofundació Joves Iniciatives d'Emprenedoria en Psicologia, Mercedes Rodrigo Bellido 2024

Publicat el 3 de Juny de 2024
XIV Edició del Premi Psicofundació Joves Iniciatives d'Emprenedoria en Psicologia, Mercedes Rodrigo Bellido 2024

PSICOFUNDACIÓN convoca la XIII Edició del Premi Psicofundación, Joves Iniciatives d'Emprenedoria en Psicologia, Mercedes Rodrigo Bellido 2024, amb el patrocini del Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), Universitat Nebrija, Tea Ediciones, Universitat Camilo José Cela i Banc Sabadell Professional, en col·laboració amb el Consell General de la Psicologia d'Espanya i la Federació Iberoamericana d'Agrupacions i Col·legis de Psicologia FIAP, l'objectiu del qual és fomentar la iniciativa, la creativitat i la innovació dels joves psicòlegs espanyols i dels països llatinoamericans.

El Premi té dues categories, iniciativa investigadora i iniciativa empresarial, i té una dotació econòmica de tres mil euros (3.000 €) per a cada categoria.

A través del següent enllaç es pot accedir a les bases de participació del premi, el termini de presentació de candidatures del qual finalitza el 31 d'agost de 2024.

A través del següent enllaç es pot accedir a les bases de participació del premi, el termini de presentació de candidatures del qual finalitza el dia 31 d'agost de 2024.

Més informació a www.psicofundacion.es.