Creació d'una Borsa de Professionals de la Psicologia per col·laborar en programes dirigits a famílies ucraïneses desplaçades a les Illes Balears

Publicat el 19 de Abril de 2022

La greu crisi humanitària que pateix Ucraïna en un context de guerra secundària a una inqualificable invasió ha posat al descobert el patiment d'una població que s'ha vist obligada a fugir a altres països.

Per això, el Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) davant la situació que estan patint les famílies ucraïneses que estan arribant a les nostres illes, vol crear una borsa de psicòlegs i psicòlogues per atendre les possibles necessitats que se'n poden derivar de l'afectació psicològica com a conseqüència de la situació que estan vivint (dols no resolts, malestar emocional, adaptació a la nova situació, problemàtica psicològica sobrevinguda, desarrelament, etc.).

Si hi hagués alguna petició o demanda de collaboració per part d'institucions públiques o privades dirigides al COPIB en un moment determinat, s'activarien professionals de la psicològica en funció de la demanda esmentada. El COPIB està fent gestions perquè aquestes intervencions tinguin una dotació econòmica gràcies a la collaboració d'entitats.

Si estàs interessat/da a formar part d'aquesta borsa de psicòlegs i psicòlogues només has d'enviar un e-mail amb el teu nom complet i número de collegiat/da a copib@cop.es adjuntant un breu CV indicant el coneixement d'idiomes i si es té l'habilitació de psicòleg general sanitari, màster PGS o psicòleg especialista en psicologia clínica.

La Junta de Govern del COPIB vol agrair la vostra implicació i collaboració, ressaltant la importància de ser present en els moments difícils i de patiment de les persones.